Over Ciska, De Levensgenieter

Ciska is de ideale trouwfotograaf maar is zelf niet getrouwd. Wel woont ze al jaren samen met haar man Timon en hun twee prachtige kinderen Kiki (7) en Jasmijn (5). Net als in haar werk is ze ook thuis meesterlijk getalenteerd in het signaleren van details. Vaak weet ze haar kinderen te verrassen met cadeaus die ze heel graag wilden hebben, maar dat van zichzelf niet wisten. Thuis ‘regeert’ moeder Ciska met een innemend zachte en rustige, authentieke blik, is ze nooit gehaast, is ze wars van gedram en blijft ze rustig in de gesprekken om erachter te komen wat er echt belangrijk is binnen het gezin.

Ciska is ook een vriendin die het eerst signaleert als er iemand in haar omgeving iets wil delen of ergens mee zit. Ciska, bevlogen hardloopster, is een vrouw die haar hart volgt en uitsluitend doet wat ze leuk vindt. En een van haar grote hobby’s was reizen – zo heeft ze ooit een prachtige tocht door Australië gemaakt en daar een bijzondere natuurfotodocument geschoten. Was, want door de meer dan welkome gezinsuitbreiding komt het van verre reizen echter niet meer. Maar dat maakt haar inspirerende leven er zeker niet minder om.

Natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor een leuke fotoshoot of familieshoot. Een fotoshoot alleen of samen met je partner, kinderen of familie. En fotoshoot door mij zal altijd op een mooie (buiten) locatie plaats vinden waar ik zoveel mogelijk werk met natuurlijk licht. Wanneer je geïnteresseerd bent in een fotoshoot of familieshoot neem dan ook vrijblijvend contact op via het contactformulier.

ciska2

Ciska, Timon, Kiki en Jasmijn 

Hebben jullie binnenkort een bruiloft gepland?

Neem dan snel contact op!